Training omgevingszorg

Duur: 10 uur
Aantal deelnemers: maximaal 10
Kosten: € 1950,-

Deze training begint met een rondje wie ben je en waarom werk je waar je werkt. Dit brengt altijd energie in de training, want iedereen zit daar vanuit interesse voor zijn of haar vak. Vervolgens gaan we kijken wat de visie van de organisatie is. Jullie visie gebruik ik als kapstok om tijdens de training meerdere malen op terug te komen. 

Ik bespreek daarna door middel van 8 pricipes theorie van de omgevingszorg. Ik heb een scala aan mogelijkheden om aan te sluiten bij de groep. Door middel van spel, creatief bezig zijn, en kleine quizjes is de training dynamisch en boeiend.
Gemixt met de ervaringen van de groep deelnemers, zorgt voor een training op maat voor jullie organisatie. Met als uit eindelijke doel: Een nog betere aansluiting bij jullie clienten!

 


workshop omgevingszorg

Duur: 3 uur
Kosten: € 750,-

Aantal deelnemers: max 20

 

In deze workshop gaan de deelnemers samen met mij in een sneltreinvaart door de 8 prinicpes van omgevingszorg heen. 
De workshop is bedoeld om deelnemers te laten kennismaken met de term omgevinszorg. 

 


Bewegingsgerichte zorg

Duur: 12 uur/15 uur
Aantal deelnemers: max 10
Kosten: 2250 euro/2750

 

Deze training is of een vervolg op de training omgevingszorg (dan kost het 12 uur) of een nieuwe training en dan neemt de training 15 uur in beslag We gaan in vogelvlucht door de omgevingszorg theorie heen).

 

Als het gaat om bewegen doen wij soms best gekke dingen. Even een voorbeeldje? Nou:
Een rolstoel is vaak zo afgesteld dat de client al een beetje naar achteren wordt gedrukt (dmv een schuin zitvlak of beensteunen die wat naar voren staan). Dit bemoeilijkt het naar voren komen ernstig en dus kan een client minder goed meedoen met wat er aan tafel gebeurd. 

Dat kan anders, met wat simpele aanpassingen!
In deze training gaan de deelnemers zelf ervaren wat  normaal bewegen is, wat voor gekke dingen wij soms doen in de zorg en hoe er makkelijk het anders kan!